Vermiste Avansstudent is weer terecht en veilig thuis

Zoewé Rozenblad, student Communicatie bij Avans in Breda, is weer terecht zo meldt haar familie en de politie. De Avansstudent was sinds dinsdagochtend vermist.

De Avansstudent vertrok dinsdagochtend naar haar stage in Rotterdam maar is daar nooit aangekomen. Haar familie maar ook diverse Avansdocenten deelden op social media de oproep naar haar uit te kijken.

“Door goed politiewerk zijn we erachter gekomen waar ze zou kunnen zitten. Dat werd bevestigd door een tip”, aldus politiewoordvoerder Gerard Spierenburg in BN|DeStem.

Privacy
    De familie van de student Communicatie in Breda geeft aan blij te zijn dat Zoewé veilig thuis is en vraagt nu om privacy. “Wij willen nu graag samen zijn met Zoewé en vragen hiervoor uw begrip”, schrijft haar zus in een bericht op Facebook.