Terug naar overzicht

Avansdocent van het jaar: studenten over genomineerden

Zeven docenten zijn nog in de race om Avansdocent van het jaar te worden. Vanaf woensdag kun je stemmen op jouw favoriet.

Studenten konden de afgelopen week hun favoriete docent nomineren. Om je te helpen met je stem, vertellen ze waarom hun docent de beste is. Stemmen op jouw favoriete docent kan via Facebook.

Anthony van Ganzewinkel
Docent Small Business & Retail Management (SBRM), Breda

‘Anthony is de beste docent van Avans omdat hij een echte ondernemer is. Hij is een voorbeeld voor veel studenten en hij is bij velen gegroeid tot favoriete man van de academie. Voor Anthony hoeft niet alles volgens de regeltjes. Hij is erg open in zaken die andere docenten maar al te graag privé houden. Anthony ziet waar dingen fout gaan in de opleiding en zet ook stappen om deze te verbeteren.’ Cees Wisse, tweedejaarsstudent SBRM.

Carmen van Heesen tweedejaarsstudent SBRM: ‘Anthony maakt altijd tijd voor studenten. Het maakt hem niet uit wanneer. Om 01.00u ‘s nachts of in het weekend, hij staat altijd klaar om iemand te helpen. Dat doen niet veel docenten, logisch ook. Anthony is gek en gek op mensen helpen.’

John Stoop

John Stoop
Docent Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), Den Bosch

‘Door altijd positief te zijn en zich voor 1000000% in te zetten, zorgt John dat wij niets anders willen dan voor goud gaan. Hij is eerlijk en oprecht, direct op een goede manier en heeft het beste met iedereen voor.’ Maartje Kusters tweedejaarsstudent MWD.

Cindy Brekelmans tweedejaarsstudent MWD: ‘John doet alles voor ons wat hij kan. Zelfs toen hij ziek was, heeft hij onze tentamens nagekeken. Hij was zelfs de eerste die de punten online zette.’

‘John is als een echte papa voor onze klas. Hij heeft oog voor ieder individu en steekt z’n hand in het vuur voor zijn leerlingen. Hij staat altijd klaar voor iedereen en maakt de drempel zo laag mogelijk om bij hem terecht te kunnen.’ Karlijn Claessens tweedejaarsstudent MWD.

Yu Dou

Yu Dou
Docent International Business & Management Studies (IBMS), Breda

‘Wat meneer Dou fantastisch maakt, is het feit dat hij door het vuur is gegaan om voor ons een studie trip naar China te regelen. Lange tijd zag het er naar uit alsof de reis niet doorging. Meneer Dou heeft alles uit de kast gehaald om dit wel te laten gebeuren, en het is nog gelukt ook! Het was een reis om nooit meer te vergeten! Mede omdat hij er alles aan heeft gedaan om ons de reis van ons leven te bezorgen.’ Koen Hendriks eerstejaarsstudent IBMS.

Stefan op ’t Hoog, eerstejaarsstudent IBMS: ‘Naast dat hij vloeiend de talen Duits, Engels, Nederlands, Chinees en Frans spreekt, beschikt hij ook over een geweldige personaliteit en staat hij altijd voor je klaar als er vragen of onduidelijkheden zijn. Hij komt zelfs op zijn vrije dag naar Avans toe als we iets niet snappen. Andere docenten zouden dat niet doen! ’

Kor Rink

Kor Rink
Docent Small Business & Retail Management (SBRM), Den Bosch

‘Kor is de beste, omdat hij puur en eerlijk is. Hij luistert naar je en neemt je ideeën en adviezen ook echt ter harte. Hij brengt veel van zijn eigen praktijkervaring over aan de studenten. Kor staat niet boven de studenten, hij staat er tussen en wil net zo graag van ons leren als wij van hem.’ Wouter Kuster derdejaarsstudent SBRM.

Renée Meurs vierdejaarsstudent SBRM: ‘Hij is een top begeleider. Wanneer je Kor Rink als docent hebt, krijg je meer zelfvertrouwen in je werk. Hij ondersteunt je om het tot een goed resultaat te brengen.’

‘Kor Rink is een betrokken docent. Hij kan goed lesgeven, reageert altijd snel en duidelijk op e-mails en hij betrekt altijd de theorie met de praktijk waardoor je als student aanvoelt dat de theorie een goede basis is voor de praktijk. Hij kent echt iedereen bij naam. Als je hem op de gang tegenkomt, loopt hij je niet straal voorbij maar herkent hij je. Vorig jaar is hij bij de Beste Docent Verkiezing tweede geworden. Daar baalde hij erg van, dus hij neemt de titel ook wel serieus.’ Derdejaarsstudent SBRM Richard Kievit.

Corry Derks

Corry Derks
Docent Verpleegkunde, Den Bosch

‘Bij Corry voel je echt de liefde voor haar vak, dat straalt ze uit. Ze is altijd vrolijk en heeft veel geduld met ons wanneer we op maandagochtend de focus weer eens verliezen.’ Colinda van Giessen eerstejaarsstudent Verpleegkunde.

‘In het begin van het schooljaar draagt Corry altijd een opvallende witte jurk met rode stippen. Zo valt ze goed op in de gangen en kunnen studenten die niet weten waar ze naartoe moeten of een andere vraag hebben haar altijd aanklampen.’ Rianne de Raad eerstejaarsstudent Verpleegkunde

Ellianne Klop eerstejaarsstudent Verpleegkunde: ‘Corry weet ons anderhalf uur te boeien met taaie stof over anatomie en fysiologie. Ze vertelt het altijd fantastisch interessant en heeft ze duidelijke praktijk voorbeelden. Ook steekt ze er ontzettend veel tijd in om onze toetsen te maken en na te kijken.’

John Nova

John Nova
Docent Bedrijfskunde MER, Den Bosch

‘John Nova is de beste docent van Avans omdat hij je goed begeleidt en traint. Bedrijfseconomie kun je volgens mij niet echt doceren, dat moet je gewoon aanleren. Ik vind dat John daarbij het afgelopen jaar het best heeft geholpen. Zijn lessen zitten vol met humor.’ Stan Voskuilen eerstejaarsstudent Bedrijfskunde MER.

Fréderique van der Kruk tweedejaarsstudent Bedrijfskunde MER: ‘John maakt Bedrijfseconomie echt heel erg leuk! Ik heb het gevoel dat ik het bij hem altijd beter snap. Daarnaast zitten zijn klassen altijd vol. Hij weet dat leerlingen “de balans” niet zo leuk vinden. Voor de mannen,  noemde hij de balans dan ook Doutzen Kroes. Dan waren volgens hem alle jongens in één keer met de volle aandacht erbij.’

Paul Lindelauf

Paul Lindelauf
Docent Technische Informatica, Breda

Joris Mathijssen tweedejaarsstudent Technische Informatica: ‘Paul is een geweldige docent die altijd alles regelt op de opleiding. Hij heeft een geweldig en origineel gevoel voor humor. Lessen van Paul zijn altijd leerzaam en vol humor. De zorg die hij uitdraagt naar de opleiding en daarbuiten maken hem een bijzondere docent. Hij zal altijd plaats maken in zijn drukke schema als je hem nodig hebt.’

Punt. Of had jij nog wat?

Natascha Pankow

Hallo! Super dat we op ONZE John Stoop kunnen stemmen maar hoe doen we dit? Op facebook kan ik alleen op zijn foto klikken en weer terug naar de andere foto's. Verder zie ik niet hoe ik mijn stem uit kan brengen. Help! Groetjes Natascha

2014-07-08 15:52:12

Meer lezen?