Terug naar overzicht

Tijdstip nieuwsjaarsreceptie valt slecht

De beslissing om op 4 januari, als veel medewerkers nog met vakantie zijn, nieuwjaarsbijeenkomsten te organiseren stuit op kritiek. De Raad van Bestuur wijst de bezwaren van de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR) van de hand.
De GMR had na de bekendmaking van de nieuwjaarsrecepties de Raad van Bestuureen brief gestuurd. Daarin werd kritiek geuit op de datum 4 januari, omdat veel docenten in de eerste, vaak roostervrije week van januari vakantie hebben opgenomen. Volgens de GMR zijn er veel reacties van teleurgestelde medewerkers gemeld.
De Raad van Bestuur heeft laten weten geen reden te zien van het schema af te wijken, omdat 4 januari een gewone werkdag is. De GMR schrijft in een nieuwe brief bij zijn bezwaar te blijven. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?