Terug naar overzicht

In kerstpakje, met jarretelles, op de catwalk

Gewoon voor de grap gaf Duccini zich op voor het televisieprogramma waarin skileraar Toni op zoek gaat naar zijn ideale Kerstmiss. Uit de vierhonderd inzendingen werden, na een aantal screenings, acht meiden geselecteerd, waaronder Duccini.

‘Ik heb echt veel plezier gehad met het hele team. De bedoeling van het programma is kerst met een knipoog. Alles is dus in kerstsfeer met haardsvuur, kerstbomen en sneeuw’, vertelt de medewerker van het ASIS frontoffice.

Op eerste kerstdag is te zien hoe de acht dames het in verschillende rondes tegen elkaar opnemen, zo moeten ze in sexy kerstpakjes de catwalk op. Skileraar Toni selecteert drie meiden, die met hem naar het Zwitserse Saas Fee vertrekken. Alle drie gaan ze op een sportieve en een romantische date, waarna Toni zijn Kerstmiss mag kiezen. Zij wint een skireis voor twee personen.

Duccini wil niet zeggen hoever zij uiteindelijk gekomen is en of zij zich Kerstmiss 2007 mag noemen. ‘Daarvoor moet iedereen toch gewoon naar het programma kijken.’ Skileraar zoekt Kerstmiss is op Eerste en Tweede Kerstdag vanaf 20.00 uur te zien bij Veronica. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?