Terug naar overzicht

Disco voor tortelduifjes

De 7 Inch Twins hebben voor hun liefdevolle dansfeest 4.000 singletjes paraat uit de jaren '80, van wave tot disco en van rock tot reggae. En dat alles op vinyl, zoals het hoort. Je kunt de hele avond verzoekjes doorgeven via het speciale verzoekjesscherm, of nu al via de site www.eighties-verantwoord.nl.

Tony Tortel

De Love Show van Tony Tortel wordt het grote feestnummer. Bij binnenkomst deelt hij buttons uit met een nummer. Zie je iemand met wie je in contact wil komen? Ga met zijn of haar nummer naar Tony en laat een bericht bij hem achter. Hij zorgt ervoor dat het cijfer geprojecteerd wordt op de plasmaschermen, zodat je nieuwe vlam weet dat er een bericht is. Een quote van de meester zelf: ‘If you don’t find love here, you’ll find it never meer!’

Eighties Verantwoord begint om 22.00 uur. Toegang is een tientje. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?