Terug naar overzicht

Lezing over ’taakgerichte hulpverlening’

De lezing is georganiseerd door de Vereniging van Oud Medewerkers (VOM) van Avans Hogeschool. Behalve VOM-leden zijn studenten Sociale Studies welkom.

Jagt promoveerde vorig jaar op het onderwerp ‘taakgerichte hulpverlening’ aan mensen uit zwakkere milieus en deed daarvoor onderzoek naar de toepassing van het model Taakgerichte Hulpverlening (TGH), dat in de Verenigde Staten is ontwikkeld. 

 

Interactieve lezing 

Jagt maakt er dinsdag een interactieve lezing van. Er zijn voorgesprekken geweest waarin VOM-leden vragen konden stellen en ook tijdens de lezing is het mogelijk ideeën over het onderwerp te ventileren.

De lezing duurt van 15.00 tot 18.00 uur en wordt gehouden op de locatie Hogeschoollaan in Breda. Opgeven kan bij Marian Siemons tot 9 maart. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?