Terug naar overzicht

Advocaat zoekt vrouw

Website advocatie.nl meldt dat de New Yorker er niet omheen draait in zijn advertentie: ‘Hot rich lawyer looking for gold digging female. If you want emotion; look elsewhere.’

Grootverdiener

Het gaat nog verder: ‘I want someone to stand next to me at parties […] that will look hot in a skimpy dress and who has really no interest in me as a person, but will sleep with me in order to have full access to my bank account’, aldus de vers afgestudeerde advocaat die naar eigen zeggen meer geld in een jaar verdient dan zijn beoogde vriendin ooit in haar leven op de bank zal hebben staan.

Geen emoties

Voor alle vrouwen die nog twijfels hebben, maakt hij het nog duidelijker: ‘Contact me if you think you have what it takes to live this sort of life with me. If you want emotion; look elsewhere. If you just want enough money to buy whatever you want and will use your body to get it, send an email and I'll let you know if I can deal being in public with you.’

Galante jongens, die advocaten. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?