Terug naar overzicht

Stemmen voor AMR in volle gang

Om 9.00 uur vanochtend opende het online stemlokaal haar deuren. In de daaropvolgende acht uur stemden 160 studenten op één van de acht verkiesbare studenten. Van de kandidaten komen er vier uit Breda en studeren er eveneens vier in Den Bosch. Onder het achttal zijn vrijwel alleen studenten van economische opleidingen, slechts één student volgt een sociale studie.

Protest

Stemmen kan tot 15 oktober 18.00 uur via deze website. Vervolgens kun je hier bijhouden hoe het met de opkomst staat. Heb je bezwaar tegen het kandidaatschap van een bepaalde student? Bij Bureau Medezeggenschapszaken kun je protest aantekenen. Op maandag 19 oktober wordt de officiële uitslag bekend gemaakt. [CT]

De volledige kandidatenlijst:

Amber Bot (Academie voor Sociale Studies, Breda)

Jochem Berk (Academie voor Algemeen Financieel Management, Breda)

Debby van Ham (Academie voor Marketing, Den Bosch)

Jop Hellegers (Academie voor Management en Bestuur, Den Bosch)

Jos Kusters (Academie voor Financieel Management, Den Bosch)

Sasa Lakic (Academie voor Deeltijd, Breda)

Sara Mirsepanj (Academie voor Financieel Management, Den Bosch)

Linsey van Oers (Marketing and Business Management, Breda)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?