Terug naar overzicht

Caroline Tensen filmt op Avans

Ontmoet in de collegebanken

Kevin Kluijtmans en Desi van der Burgt studeerden vier jaar geleden allebei aan Avans in Den Bosch en ontmoetten elkaar in de collegebanken. Afgelopen jaar zijn ze getrouwd en hebben ze een dochter gekregen. ‘We hadden een heel druk jaar; samenwonen, trouwen en een kindje. Daarom kwamen de programmamakers bij ons terecht’, vertelt Kevin. 

‘Maar ook omdat ik al eens in andere tijdschriften heb gestaan, omdat ik lid ben van de club voor kleine mensen’, vult Desi aan. De filmploeg volgde de oud-studenten in hun woonplaats Uden en bij de hobby van Desi: paardrijden. Daarna ging de hele ploeg door naar Avans om terug te komen op de eerste ontmoeting. Studenten in de Bossche hal kijken om en stoten elkaar aan: ‘Die ken je toch wel!’ 

Familieberichten

Kevin: ‘Na onze opleiding Informatica aan Avans zijn we allebei gaan doorstuderen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Nu hebben we ook onze eerste banen en zijn we helemaal gesettled.’ In het NCRV-programma Familieberichten, dat wordt uitgezonden van 12 juli tot 12 september, komen de twee aan bod. De precieze datum van de uitzending wordt later bekendgemaakt. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?