Terug naar overzicht

Jan Kees de Jager komt naar Avans

De bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit de Academie voor Algemeen Financieel Management in Breda en is bedoeld om het nieuwe lectoraat, dat sinds 1 september bestaat, aan de wereld te presenteren. Vragen rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staan tijdens het congres centraal.

Bekende sprekers

Naast Jan Kees de Jager zullen nog meer bekende sprekers hun opwachting maken op het congres, zoals Willem Vermeend (hoogleraar fiscaal recht en voormalig staatssecretaris en minister), Jaap Smit (voorzitter van vakbond CNV) en Daan van Baarsen (financieel directeur van De Efteling).

Allemaal zullen zij ‘met spraakmakende ideeën hun visie geven op de relatie tussen financiën en duurzaamheid’. Uiteraard geeft ook de lector van het lectoraat Finance & Sustainability, Hessel Abbink Spaink , een lezing.

Meer politici

Het congres begint op 24 februari om 15.30 uur en zal plaatsvinden op Avans aan de Hogeschoollaan in Breda. Het is vrij toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid in de financiële wereld. De exacte locatie en het programma worden nog bekendgemaakt.

De minister van Financiën is overigens niet de enige politicus die Avans de komende tijd aandoet. Aanstaande maandagavond is staatssecretaris Fred Teeven van Veiligheid en Justitie op Avans en op 24 januari PvdA-politica Nebahat Albayrak. Beiden geven een gastcollege bij de opleiding Integrale Veiligheid in Breda. [LJ]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Teeven en Albayrak naar Avans Breda 10-11-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?