Terug naar overzicht

Zakkenvullen tijdens Onderwijsdag

Hebbedingetjes

Bij bijna ieder kraampje staan ze: de bakjes met kleine traktaties. Paaseitjes, pepermuntjes en zuurtjes zijn slechts een paar van de snoepjes die standhouders hun bezoekers aanbieden.

Bij sommige kraampjes heeft men echter besloten nog groter uit te pakken. Je kunt bijvoorbeeld met het geven van je mening een zuurstok verdienen en één van de kraampjes heeft een eigen popcornmachine meegenomen.

Gezondheidsfreak

Toch is het niet alleen zoetigheid dat de Avansmedewerkers mee naar huis kunnen nemen. Op de tafel van AvansVitaal staan appels die gratis aan de gezondheidsfreak uitgedeeld kunnen worden. Andere kraampjes hebben besloten helemaal geen eten uit te delen. Zij stellen hun publiek  bijvoorbeeld tevreden met zonnebloemzaadjes. Er is zelfs een zogenaamd ‘Avans Feedback Spel’ verkrijgbaar.

Ontspanning in de drukte

Ook de diensten die tijdens de Onderwijsdag worden aangeboden zijn divers. Zo kunnen de Avansvrouwen bijvoorbeeld een ‘kleuradvies’ krijgen en kan iedereen die na een drukke dag wat ontspanning nodig heeft bij AvansVitaal om een massage vragen. [IB]

Lees ook de andere artikelen in het Puntdossier Onderwijsdag 2011.

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?