Terug naar overzicht

Breda vergaapt zich aan intro AAFM

Maar liefst 38 groepen eerstejaars economiestudenten zwerven door het centrum van Breda. Rond half 3 zijn er al behoorlijk wat kroegen aangedaan, dus niet iedere groep verschijnt nuchter bij het volgende spel. Maar dat maakt de lol alleen maar groter. Op het Kasteelplein staat een groot levend tafelvoetbalspel en iets verderop in het park moeten de nieuwkomers zaklopen.

 

Rood tegen blauw

Het ‘Wandelende A-spel’ behoeft even wat meer instructie. ‘Het gaat zo’, legt de ouderejaarsstudent uit die bij het spel post. ‘De rode partij en de blauwe strijden tegen elkaar. Wie het eerst het parcours heen en terug heeft afgelegd wint. Eén student staat op de ‘A’, de rest trekt het ding met touwen vooruit. Heel simpel eigenlijk!’

 

De nieuwe AAFM-studenten werken netjes alle spellen af, onder de nodige aandacht van geamuseerde voorbijgangers. Dat we hier met echte economiestudenten te maken hebben, blijkt wel als de studenten gevraagd worden voor Punt op de foto te gaan: ‘Wat schuift dat?’ is de eerste spontane reactie. Verderop in discotheek Kerkplein is het bierfietsspel opgesteld. Op vijf bierfietsen moeten de eerstejaars zo hard mogelijk trappen om het geliefde drankje binnen te krijgen. [LJ]

 

Meer foto’s op de Facebookpagina van Punt.

Lees welke introducties er allemaal zijn in de Punt.Intro -krant!

In Punt01 komen foto’s van de diverse introducties in de Avanssteden.

 

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

Gezond leven in Dikke Dierenbos 31-08-2011

Eerstejaars Communicatie doen het zelf 31-08-2011

Socialize gooit intro over serieuze boeg 30-08-2011

Bossche eerstejaars overspoelen centrum 26-08-2011

Twaalf uur; tijd voor gratis bier in Tilburg 25-08-2011

Regen verpest fietstocht Virgo 24-08-2011

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?