Terug naar overzicht

Wiet in Den Bosch en Tilburg is op

De voorraad van de coffeeshops werd vorige week door de politie in beslaggenomen. Dat gebeurde bij een inval aan de Rietveldenweg in Den Bosch, zo meldt Omroep Brabant. Daarbij werd acht kilo aan hennepproducten en 15.000 voorgedraaide joints in beslag genomen.

Geen voorraad

De eigenaar van de coffeeshop zegt daardoor geen voorraad meer te hebben en wil graag in gesprek komen met de politie om er achter te komen of dit nieuw beleid is. Bijval van andere coffeeshops in de Avanssteden, krijgt hij vooralsnog niet.

Dagelijks geopend

Het gaat om twee filialen van The Grass Company in Tilburg en twee filialen in Den Bosch. De coffeeshops blijven wel dagelijks van 11.00 tot 21.00 uur geopend, zo is te lezen op de website van het bedrijf. [MG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?