Terug naar overzicht

Primeur internationaal congres op Avans

Dynamics

ERP staat voor bedrijfsbrede informatievoorziening, een systeem waarin financiële, commerciële, logistieke en personele informatie geïntegreerd gebruikt kan worden. Microsoft Dynamics NAV is zo’n ERP-systeem.

Ongeveer de helft van de Nederlandse hogescholen maakt gebruik van deze applicatie om studenten adequaat voor te bereiden op de latere beroepspraktijk. Al jaren loopt Avans, met als kartrekker de Bossche Academie voor Financieel Management (AFM), in de onderwijswereld voorop met het gebruik van Microsoft Dynamics NAV in studieprojecten. In 2008 won Avans al de internationale Excellence Award hiervoor.

Gastheer

De AFM is daarom volgende week tijdens het tweedaagse congres gastheer. Het jaarlijks terugkerende evenement vindt voor het eerst plaats in Nederland. De academie verwacht ongeveer 35 docenten uit Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de VS. De bezoekende docenten komen kijken hoe zij zelf ook (beter) gebruik kunnen maken van Microsoft Dynamics NAV.

De workshops zijn op maandag 28 en dinsdag 29 november op Avans in Den Bosch. Avans-bestuursvoorzitter Paul Rüpp opent de tweedaagse op maandagochtend. [LJ]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

AFM innovatief met Microsoft-programma 29-10-2010

Vooruitstrevend Avans wint internationale onderwijsaward 14-11-2008

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?