Terug naar overzicht

De directiecarrousel draait door

Robin Pereboom is per 1 juni adjunct-directeur van ASIS, de internationale academie van Avans, gevestigd in Breda. Zij was coördinator en docent bij ASIS. De academie is de afgelopen jaren gerund door een éénkoppige directie: Nies Rijnders trok de kar alleen. Vanaf vandaag wordt hij dus bijgestaan door Pereboom.

Cynthia Streep wordt per 1 augustus de nieuwe adjunct-directeur van de AFM in Den Bosch. Zij vervangt dan de vertrokken Rob Olthof. AFM-directeur Ron ten Kortenaar is er nu nog wel, maar hij gaat per 1 augustus met vervroegd pensioen. Voor zijn plek komt straks dus een vacature.

Academie voor Marketing

Streep was sinds februari 2011 adjunct-directeur bij de Academie voor Marketing (AM) in Den Bosch. AM had een tijd een driekoppige directie. De tweede adjunct, Debby Kok, is echter per 1 april vertrokken. Voor haar wordt momenteel een vervanger gezocht.

Eind april sprak de Avans Hogeschool Medezeggenschapsraad (AMR) haar zorgen uit over alle huidige directiewisselingen binnen Avans en de gaten die daardoor ontstaan. [LJ]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

Zorgen AMR over directiecarrousel 25-04-2012

Volop directiewisselingen bij Avans 12-01-2012

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?