Terug naar overzicht

Van Sprundel naar nieuwe Bossche academie

‘Het gaat om een nieuwe academie, we vinden het belangrijk dat daar een ervaren directeur op zit’, ligt bestuursvoorzitter Paul Rüpp de benoeming toe. ‘Bovendien heeft Van Sprundel in Breda al ervaring opgedaan met de opleidingen Bedrijfskunde MER en Human Resources.’

{mosimage}Adjunct-directeur

AAFM was op zoek naar een nieuwe adjunct-directeur. ‘Die procedure zetten we even stil. We gaan nu eerst een nieuwe directeur zoeken voor die academie en in samenspraak daarmee gaan we op zoek naar een adjunct’, zegt Rüpp. Het is de bedoeling dat de nieuwe academiedirecteur van AAFM in september begint.

Eerder werd al bekend dat Inge Wessels directeur wordt bij de nieuwe Academie voor Marketing en International Business in Den Bosch met daarin de opleidingen Commerciële Economie en International Business and Languages.

Jos de Kort wordt directeur bij de nieuwe Academie voor Veiligheid en Bestuur in Den Bosch met daarin de opleidingen Bestuurskunde, Integrale Veiligheid Den Bosch en Integrale Veiligheid Breda.

Vacature

Naar een directeur voor de nieuwe Bossche Academie voor Ondernemerschap en Innovatie (AOI) met daarin de opleidingen Small Business en Retail Management en Advanced Business Creations wordt nog gezocht. [AR]

Zie ook de eerder verschenen berichten:

Directeuren naar nieuwe academies 25-01-2013

AMBM onderzoekt opsplitsing 22-01-2013

'Inspelen op creatieve technologie' 08-01-2013

Ingrijpende academieshuffle bij Avans 20-12-2012

Opsplitsing AMB: Bestuurskunde met IV -28-11-2012

CE en Small Business Den Bosch uit elkaar 22-11-2012

Drie Bredase academies moeten fuseren 02-11-2012

'Voor studenten maakt splitsing niks uit' 31-10-2012

AM en AMB opgesplitst in kleinere academies 29-10-2012

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?