Terug naar overzicht

Avans in top 10 goede werkgevers

Avans staat op een zesde plaats in de lijst van Beste Werkgevers van Intermediair. De hogeschool is de winnaar in de sector non-profit/onderwijs. Avans scoort een 8,3.

Intermediair doet elk jaar samen met onderzoeksbureau Effectory onderzoek naar werkgeverschap in Nederland. Meer dan tweehonderdduizend medewerkers beoordeelden 316 werkgevers. Vijftig bedrijven en instellingen waren genomineerd voor beste werkgever met meer dan duizend werknemers. KLM staat op nummer 1 in deze categorie.

Bevlogen en betrokken
Ruim 82% van de medewerkers van Avans wordt gekwalificeerd als bevlogen en/of betrokken. Daarnaast zijn er hoge scores op tevredenheid, veranderingsbereidheid en loyaliteit. Ook de ontwikkelingsmogelijkheden worden goed gewaardeerd.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?