Terug naar overzicht

Win kaarten voor Jebroer in 013

Hij is al verkozen tot 3FM Serious Talent en heeft een nominatie voor 3VOOR12 ‘Song van het jaar’ op zak. Jebroer is bezig met een clubtour en staat op 8 februari in 013. Punt geeft kaartjes weg.

Jebroer werkte in het verleden onder meer samen met stadsgenoot Keizer, waarna hij in de studio belandde bij producer Boaz van de Beatz die hem in de armen sloot bij collectief Nouveau Riche. Met Boaz als vaste partner achter de knoppen volgden al snel de eerste hits ‘Btje vliegen tog’, ‘Van een andere moer’ en ‘Vriendje’. Samen met Nouveau Riche collega Mr Polska toerde hij vervolgens uitgebreid langs alle poppodia en festivals en scoorde kort daarop een gigantische clubhit met ‘Herrie In Me Oor’.

Debuutalbum
Komende week komt zijn debuutalbum eindelijk uit en daarom doet Jebroer een uitgebreide clubtour, waarmee hij op zaterdag 8 februari 013 aandoet. Verwacht een hoog energie gehalte, een rauwe show, een onzuinige portie hits en een knallende afterparty.

In het voorprogramma staan Nouveau Riche members Stepherd & Skinto. Skinto gaat al weer een tijdje mee en ken je wellicht van de track ‘We Don’t Give A Fuck’ of zijn tracks met DJ Promo. Pas geleden maakte hij de partybanger ‘Gat In De Vloer’ met Stepherd.

Winnen?
Punt geeft 2×2 kaartjes weg voor Jebroer op 8 februari in 013. Wil jij kans maken? Mail dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Hoe heet het album van Jebroer dat komende week uitkomt? Je kunt het juiste antwoord insturen tot en met woensdag 5 februari.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?