Maken Avansdocenten voldoende gebruik van ICT?

Studenten weten meer van ICT en social media dan docenten, hoor je regelmatig. Om zicht te krijgen op de ICT-vaardigheden van docenten en de mening daarover van studenten zijn twee vragen hierover opgenomen in de Nationale Studenten Enquete (NSE).

De hogeschool is een scholingsproject begonnen om docenten ICT-vaardigheden bij te brengen en is benieuwd wat studenten hiervan merken in de praktijk. Om dat te meten zijn er twee vragen hierover opgenomen in de NSE 2014: mijn docenten maken voldoende gebruik van ICT en mijn docenten zetten ICT op effectieve wijze in.

Smartboards en twitter
    Gebruiken docenten blogs, twitter en andere (social) media tijdens lessen? Wat is de kennis van Blackboard en worden de smartboards goed gebruikt? Allemaal vragen die Avans heeft als het gaat om de ICT-vaardigheden van docenten.

Studenten kunnen de NSE nog tot en met zondag 9 maart invullen.