Terug naar overzicht

AMR-verkiezingen: ‘Meer werkplekken in Xplora’

29 studentkandidaten en 12 zetels. De verkiezingen van de Avans Medezeggenschapsraad (AMR) worden gehouden van 25 tot en met 27 maart. De kandidaten stellen zich voor.

Micheal Moyene: ‘De afstand tussen het bestuur en de studenten is te groot’

Wat studeer je en hoeveelstejaars ben je?
‘Ik ben tweedejaarsstudent Commerciële Economie in Breda.’

Waarom wil je lid worden van de Avans Medezeggenschapsraad?
‘Ik heb het gevoel dat de afstand tussen het bestuur en de studenten te groot is. Ik wil graag de schakel zijn tussen de studenten en het bestuur zodat het onderwijs op een duurzame en constructieve manier verbeterd kan worden.’

Heb je ervaring met medezeggenschap, zo ja welke?
‘Ik heb momenteel geen ervaring in medezeggenschap. Daarom wil ik nu deze kans aangrijpen om mijzelf te ontwikkelen op dit vlak.’

Wat zou jij als studentlid willen aanpakken binnen Avans, wat moet er anders?
‘Ik zou graag meer werkplekken zien in Xplora, stroomlijning van de ICT-diensten en een vooruitstrevend onderwijsprogramma dat actueel is en goed aansluit op de maatschappelijke ontwikkelingen en het bedrijfsleven.’

Hoe ga jij contact houden met je achterban?
‘Via Punt en door contact te houden met studenten. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden op borrels in de regio Breda, ik ben altijd wel in voor een praatje.’

Waarom moeten studenten op jou stemmen?
‘Ik houd graag contact met studenten en til het onderwijs graag naar een hoger niveau. Door mijn ervaring in het bedrijfsleven kan ik snel schakelen tussen verschillende perspectieven en kan ik complexe vraagstukken gemakkelijk vereenvoudigen en tot de essentie brengen.’

Van 25 tot en met 27 maart kun jij je stem uitbrengen op de kandidaten voor de AMR-verkiezingen. De komende weken stellen de kandidaten zich voor op de website van Punt. In het dossier vind je alle artikelen overzichtelijk bij elkaar.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?