Terug naar overzicht

CMD-student Greystook wint Battle of the Dj’s Breda

Zes dj’s streden in café Proost in Breda om de felbegeerde plek op het HBO Intro Festival. Dj Greystook, de artiestennaam van Remy Borstboom eerstejaarsstudent Communication & Multimedia Design in Breda won de wedstrijd ‘plaatjes draaien’.

Uitstraling
Jurylid Suyano, zelf een opkomende dj die net een contract heeft getekend bij Afrojack, vertelt waarop hij de dj’s beoordeelt. ‘Ik vind originaliteit heel belangrijk. Ik wil verrast worden. Verder kijk ik naar uitstraling en luister ik goed of de dj strak kan draaien.’

Dj Greystook mag tijdens het HBO Intro Festival Breda een feestje komen bouwen. ‘Het betrekken van muzikale Bredase studenten bij het Intro Festival vind ik top’, aldus de dj. Hij produceert meestal zijn eigen housetracks. ‘Mijn laatste nummer is net af. Deze keer met vocals. Het nummer is supervet geworden.’

Bekijk hier meer foto’s van de battle:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Wat een leuke avond weer die HBO Intro Festival Battle of the Dj's. Winnaar: Avansstudent Greystook. Tag jezelf en je vrienden!

Posted by Punt Avans on vrijdag 29 mei 2015

Dinsdagavond won Avansstudent Jay Jehnson de Battle of the Dj’s in Den Bosch.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?