Terug naar overzicht

Avansstudent Jay Jehnson wint Battle of the Dj’s Den Bosch

Jayjehnson - max
Jay Jehnson ofwel Job Jansen opende in Den Bosch de eerste Battle of the Dj’s. Job, eerstejaarsstudent Elektrotechniek, won de Battle en daarmee een plek op het HBO Intro Festival.

Voor jurylid Jeroen Kanters, mede-organisator van het HBO Intro Festival, was de keuze moeilijk. ‘Job had een heel goede uitstraling, wist het publiek op te zwepen en draaide een prima platen mix. Het publiek heeft vooral op Jay Jehnson gestemd, dat was voor ons de doorslag om hem als winnaar aan te wijzen,’ aldus Jeroen.

BattleBandsStemmen - max

Klassiekers in een nieuw jasje
Hits zoals ‘Tainted love’ en ‘Smells like teen spirit’ knalden uit de speakers. Het publiek reageerde goed op die meezingers. Raymond van Vugt, student HAS vond Jay Jehnson verreweg de beste: ‘Iedereen stond te springen en dansen en keihard mee te zingen met de muziek. Hij maakt er echt een feestje van. Ik heb geen minuut stilgestaan.’

Jay Jehnson
‘Ik vind het erg leuk om tegen andere dj’s te strijden en uiteindelijk beoordeeld te worden op de set die ik zal draaien’, aldus Jay Jehnson in een eerder interview met Punt. En met succes want de andere dj’s liet hij achter zich. De zaal ging helemaal op in de muziek van Jay Jehnson. Vorig jaar was de student aanwezig op het festival, maar dit jaar mag hij het podium op. Jay Jehnson:‘Ik vind dat het Intro Festival een evenement is waar iedere student minimaal één keer geweest moet zijn, omdat het gewoon super is.’

Buren van de Brandweer
De Buren van de Brandweer, deelnemers aan de Battle, zijn niet teleurgesteld dat zij verloren hebben. Zij doen vooral mee omdat ze graag draaien op feestjes. Thomas Brekelmans, tweedejaarsstudent Advanced Business Creation: ‘Normaal zijn we niet zo van battle’s, maar we vinden het wel leuk om er een keer aan mee te doen. Tuurlijk is winnen leuk, maar we doen vooral mee voor ons plezier.’

De volgende Battle is op 28 mei in Proost Breda.

Bekijk hier de foto’s van de Battle in Den Bosch:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

//

Gisteren een knallende HBO Intro Festival Battle of the Dj’s Den Bosch met Jay Jehnson als winnaar. Hier alvast een voorproefje. Tag jezelf en je vrienden!

Posted by Punt Avans on woensdag 27 mei 2015

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?