Dit zijn de vijf genomineerden voor Avansdocent van het Jaar 2019: stem nu!

Marja Steijn (ASH), Daphne de Launaij (ATGM), Ines Muilwijk (AGZ) en Peter van der Linde (ATGM) maken kans op de titel Avansdocent van het Jaar 2019. Robert de Vaan (AI&I) is postuum genomineerd voor de titel.

Via onze site, Facebook en Instagram nomineerden meer dan vijfhonderd studenten de afgelopen weken hun favoriete Avansdocent voor de titel. Deze vijf docenten werden het meeste genoemd in de reacties.

Extra ontroerend is de nominatie van wijlen docent Robert de Vaan. De geliefde docent overleed in december. Maar ook in zijn laatste maanden wandelde De Vaan nog geregeld door de gangen van Avans en hielp hij studenten.

Robert de Vaan

Stemmen tot 12 juni
    Jij mag je stem uitbrengen op jouw favoriete kandidaat via de poll tot woensdag 12 juni 23.59 uur.

Meer informatie over de kandidaten volgt de komende dagen. Weet jij al wie jouw favoriet is? Stem dan nu via onderstaande poll.