Eten op school? Laat het naar je lokaal brengen!

Kantine broodjes

Ook altijd honger tijdens de les? Let dan even op! Vanaf vandaag (maandag 5 oktober) kan je eten en drinken naar je lokaal laten brengen. Via een QR-code aan de muur van het lokaal plaats je een bestelling. Betalen gaat via iDeal. Vervolgens komt cateraar Eurest de bestelde lekkernij naar je toe brengen.

Eurest komt in twee tijdsblokken langs de lokalen: tussen 10:30 uur en 11:30 uur of tussen 14:00 uur en 15:00 uur. Geef je bestelling uiterlijk een uur voor het tijdsblok waarin je iets wil hebben door. Als je ’s ochtends voor 9.30 uur en ’s middags voor 13.00 uur bestelt, weet je zeker dat je broodje op de kar meegaat.

Assortiment
    Je kan kiezen uit verse broodjes, verschillende drankjes of een lekkere snack: de keuze is reuze. Bovendien zal het assortiment na de eerste weken worden uitgebreid, mits het concept aanslaat. Ook de tijdsblokken kunnen worden uitgebreid als er veel gebruik wordt gemaakt van bestellen via de QR-codes.

Door snacks naar de studenten toe te brengen, hoopt Avans drukte op de gangen voorkomen.

Eerstejaarsstudent Social Work Senna van Iersel is samen met vier studiegenoten een project gestart om criminaliteit onder jongeren aan te pakken.

Samen met jongerenorganisatie R-newt verspreiden ze stickers door Tilburg om zo de jeugd aan te sporen geen wapens mee te nemen over straat.

Lees het hele verhaal via de link in bio! 🔪

#puntavans #avanshogeschool #stickers #geweld

Lees het hele verhaal via de link in bio! 🔪

#puntavans #avanshogeschool #stickers #geweld

Voor derdejaarsstudenten Elektrotechniek en Technische Informatica stonden de afgelopen twee dagen in het teken van de Tunnel Challenge. Nadenken over automatisering in tunnels was hierbij de uitdaging. ‘’Er komt veel meer bij kijken dan je denkt.’’

Meer lezen over de Challenge doe je via de link in bio! 🚗

#puntavans #avanshogeschool #tunnelchallenge #automatisering

Meer lezen over de Challenge doe je via de link in bio! 🚗

#puntavans #avanshogeschool #tunnelchallenge #automatisering

Voor docenten en medewerkers die werken in lockdown moeilijk kunnen combineren met het thuisfront, huurt Avans studenten in die oppassen.

Dankzij Social Workstudent @floorboetzkes rollen er op donderdagmiddag geen strijkkralen meer door de woonkamer van Bouwkundedocent Monique Voet.

#linkinbio #avans #bouwkundeavans #avans #corona #pandemie

#linkinbio #avans #bouwkundeavans #avans #corona #pandemie