Terug naar overzicht

Punt dompelt zich onder in de aankomende verkiezingen

Pixabay – inproperstyle

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in maart publiceert Punt verschillende politieke artikelen. Samen vormen die een dossier waarin alles staat wat je moet weten voor je op 17 maart je stem uitbrengt. We trappen vanmiddag af met een infographic over stemmen in coronatijd.

Punt neemt je mee in de wereld van de verkiezingen. Lees hier alles over de verkiezingsstrijd, waarom het belangrijk is om te stemmen, welke partij het best bij je past en wat er überhaupt met je stem gebeurt. We spreken daarnaast met Avansstudenten die in de politiek zitten of zelfs kans maken op een plek in de Tweede Kamer.

Heb jij tips, aan- of opmerkingen? Laat het ons weten door te mailen naar punt@avans.nl, ons contactformulier in te vullen of slide in onze DM!

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?