Terug naar overzicht

AMR-verkiezingen: ‘Samen de wereld mooier maken’

29 studentkandidaten en 12 zetels. De verkiezingen van de Avans Medezeggenschapsraad (AMR) worden gehouden van 25 tot en met 27 maart. De kandidaten stellen zich voor.

Dhargyäl van Oorschot: ‘Op een plezierige manier werken aan je toekomst’

DhargyalvanOorschot-460

Wat studeer je en hoeveelstejaars ben je?
‘Dit is het eerste jaar van mijn studie Informatica op Avans in Den Bosch.’

Waarom wil je lid worden van de Avans Hogeschool Medezeggenschapsraad ?
‘Ik wil inzicht krijgen in hoe Avans precies werkt om zo  de belangen van studenten en studentenprojecten te kunnen behartigen.’

Heb je ervaring met medezeggenschap, zo ja welke ?
‘Ja, ik heb enige ervaringen met medezeggenschapsraden opgedaan. Op de middelbare school was ik lid van de medezeggenschapsraad . Daarnaast was ik voorzitter van de leerlingenraad.  Op Avans zat ik in de opleidingscommissie Technische Informatica en ga ik in de opleidingscommissie Informatica plaatsnemen zodra er plaats is.’

Wat zou jij  als studentlid willen aanpakken binnen Avans, wat moet er anders?
Het stimuleren van zichzelf leidende, zelfstandig opgezette en autonome, educatieve en/of maatschappelijke studentenprojecten Wat houdt dit in? We studeren aan Avans met ambitieuze studenten die zich helemaal op hun studie storten. Naast dat we een geweldige studententijd willen beleven willen wij ook graag met leuke projecten bezig zijn. Met name maatschappelijke of leerzame projecten die opgezet zijn door studenten zelf. Ik wil me  richten op het gemakkelijker maken voor studenten om zelf projecten op te zetten en aan interdisciplinaire projecten mee te doen. Ik ga me hard maken voor studenten die graag samen de wereld  mooier willen maken.  En er naar toe werken dat  Avans mee gaat faciliteren en mee helpt studenten te stimuleren om op een plezierige manier te werken aan hun  eigen toekomst in combinatie met werken aan toekomst van de wereld en de mensen om ons heen.’

Hoe ga jij contact houden met je achterban?
‘Op het moment dat ik verkozen wordt tot AMR-lid zullen wij een website maken die alle relevante informatie wereldkundig maakt en interactief contact houdt met iedereen die geïnteresseerd is.’

Waarom zouden studenten op jou willen stemmen?
‘Ben jij een gemotiveerde student die meer in zijn mars heeft? Zou jij graag projecten op willen zetten, of willen deelnemen aan studentenprojecten waarbij er samen met studenten van alle opleidingen van heel Avans gewerkt wordt aan leuke, culturele en maatschappelijk verantwoorde projecten? Wil jij meer uit de mogelijkheden van je studietijd halen, en geloof jij in de toekomst van ons, de studenten? Stem nu!  Stem op Dhargyäl.’

Van 25 tot en met 27 maart kun jij je stem uitbrengen op de kandidaten voor de AMR-verkiezingen. De komende weken stellen de kandidaten zich voor op de website van Punt. In het dossier vind je alle artikelen overzichtelijk bij elkaar.

Punt. Of had jij nog wat?

S. vd Nieuwendijk

Veel Succes Dhargyal,....je hebt t in je !!... Sandra

2014-03-21 20:13:57

Dennis Kusters

Dhargyäl, lang geleden dat ik je sprak. Succes met de verkiezingen! grt, Dennis

2014-03-20 12:52:57

Meer lezen?