Avans in de prijzen bij GasTerra Energizer Award

De publieksprijs en de tweede plek bij de juryprijs van de GasTerra Energizer Award zijn voor Avans. Bouwkundestudenten Hester van Haalen en Jimmy Pieterson wonnen met hun herbestemmingsontwerp de publieksprijs en Advanced Business Creation (ABC) student Ludo Stanziani won de tweede prijs voor zijn ‘service tool’.

Gasterrapublieksprijs-max

Publieksprijs voor herbestemming
    De Bouwkundestudenten wonnen met de GasTerra duurzaamheidsprijs een reischeque ter waarde van 250 euro. Hun herbestemmingsplan voor de Metterswane, een oud kantoorpand op het stationsplein in Nijmegen, zit vol met duurzame snufjes zoals een kastuin en biovergister.

Foto: Facebook/GasTerra Energizer AwardInzicht in energieverbruik
    ABC-student Ludo Stanziani won de tweede plek bij de juryprijs van de gasleverancier voor het inzichtelijk maken van energieverbruik bij kantoorgebruikers. Zijn afstudeerwerk ‘blonk uit in uitvoerbaarheid en vernieuwing’, aldus de jury. Hij wint 2.500 euro met zijn onderzoek.