Terug naar overzicht

Koud, nat en glad, maar wel mooie winterse plaatjes bij Avans

Het is koud, nat en glad in Brabant. Alle ongemakken aan de kant geschoven, leidt het winterweer wel tot mooie plaatjes van Avans. 

Avanswinter3-1920

Kans op vorst
Tot nu toe valt het allemaal mee met de bergen aan sneeuw die in Brabant zouden vallen. Vrijdag valt er nog veel natte sneeuw en regen, dat is ook de weersverwachting voor dit weekend. Echt winterweer wordt pas volgende week verwacht. Dan is er kans op lichte tot strenge vorst. Als je dan nog toetsen hebt, is het wellicht verstandig om een trein eerder te pakken.

Avanswinter2-1920

Treinen rijden nog op tijd
Door het hele land geldt vrijdag nog code geel vanwege gladheid op de wegen. Het treinverkeer heeft tot nu toe nauwelijks last van de sneeuw. Tussen Den Bosch en Sittard rijden uit voorzorg minder intercity’s vanwege de weersverwachtingen.

Foto’s? 
Heb jij zelf nog mooie winterse foto’s? Mail ze naar punt@avans.nl of deel ze op Twitter/Instagram via #Avans.

Punt. Of had jij nog wat?

Con Zjerge

Wel jammer dat het zebrapad inderdaad niet even schoon geschoven was #nattevoeten

2017-01-13 12:51:41

Meer lezen?