Terug naar overzicht

In memoriam: Annemarie Duijn

Annemarie Duijn

Namens Avans Academie Associate degrees

We zijn sprakeloos en zeer verdrietig door het plotselinge overlijden van onze geliefde collega Annemarie Duijn, docent en kwaliteitscoördinator bij de Avans Academie Associate degrees.

Maandagochtend 9 september bereikte ons het ongelofelijke nieuws dat Annemarie plotseling op 51-jarige leeftijd is overleden. Ze was vrijdag nog aan het werk vol energie en positiviteit. Zo kenden wij haar en zo kende Avans haar. Annemarie werkte al sinds 2001 bij verschillende onderdelen en projecten van Avans. Overal liet ze grote indruk achter met haar vrolijkheid, wilskracht, grote kennis van en hart voor het onderwijs. Ze was een kei in het doorzien van de bestuurlijke en relationele dynamiek in teams en kon daar goed naar handelen. Ze heeft veel lastige projecten begeleid en tot een goed einde gebracht. We konden altijd op haar vertrouwen.

Naast een hele fijne collega was ze ook een ontzettend mooi mens die vrolijk en positief in het leven stond. Recht door zee, zoals een echte Zeeuwse. Ze had altijd veel aandacht en zorg voor de ander. En natuurlijk ook vooral voor haar man Michel, collega bij AMF, kinderen Eloise en Stephan en haar moeder.

We gaan Annemarie enorm missen en leven mee met degenen die haar lief hadden.

Haar naasten nemen maandag 16 september in besloten kring afscheid van Annemarie. We hebben voor collega’s een samenzijn georganiseerd waarbij we de herinneringen aan Annemarie kunnen delen. Het gezin van Annemarie heeft aangegeven hier graag bij aanwezig te zijn. Dat vindt plaats dinsdag 17 september van 10.00 tot 10.45 uur in ruimte AS014/016, Avans Academie Associate degrees, Statenlaan 67 te Den Bosch.

Voel je welkom.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?