Terug naar overzicht

De Jeugd van Tegenwoordig – “Ja, natúúrlijk!”

Willie Wartaal, Vieze Fur en Faberyayo zijn terug met een vierde studioalbum: “Ja, natúúrlijk!”. Dat moest van De Jeugd van Tegenwoordig vooral een ‘nare, irritante, vervelende, onaardige zuigplaat’ worden en dat is gelukt.

“Ja, natúúrlijk!”  is raar, soms grappig maar vaak simpelweg irritant. Bijvoorbeeld het nummer ‘Bewuste Sabotage’ dat de hele dag in je hoofd blijft doorzeuren. Andere nummers zijn beter, dankzij de goede muziek van producer en Neger des Heils, Bas Bron. De beats zitten goed in elkaar en zijn zeer aanstekelijk.

“Ja, natúúrlijk!” is een beetje vreemd en niet zo goed als we van de Jeugd van Tegenwoordig gewend zijn. Maar door de aanstekelijke beats zal het nieuwe repertoire van De Jeugd toch weer voor veel plezier zorgen op festivals, feestjes en partijen.

Lees deze en meer rencensies in vanaf 17 oktober in Punt Magazine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?