Terug naar overzicht

Luis is terug

Columnist Luis is terug van weggeweest. Hij schreef tot een jaar geleden iedere veertien dagen
zijn snedig commentaar op de hogeschoolactualiteit in zijn hoekje van vijf bij vijf centimeter in Impuls. Even nam hij een adempauze, maar hij zegde toe, dat hij zijn stukjes weer zou schrijven voor de website van Impuls. Nu die er is, vervolgt Luis zijn veertiendaagse opmerkingen vanaf de zijlijn. Zijn bijdrage zal voortaan te vinden zijn onder de knop ‘Opinie’ van deze site. Iedere veertien dagen staat daar een nieuwe bijdrage, telkens op de donderdag een week na het verschijnen van de papieren krant. De website van Impuls is nog in ontwikkeling. Voorlopig mag men behalve een
veertiendaagse ‘Luis’ dagelijks vers nieuws verwachten. Bovendien start columniste Linda Korsten (zie ‘Linda Live’ op de achterpagina van de papieren krant) binnekort de rubriek ‘Lieve Linda’. Linda hoopt daarin een dialoog met de websurfers uit te lokken. De ‘Rondvraag’ krijgt vanaf het volgende nummer van de papieren editie een tweede versie op de site. De komende tijd zal de site van Impuls geleidelijk met meer rubrieken worden uitgebreid. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?