Terug naar overzicht

Rectificatie: gratis rondleiding expositie Bos

Studenten van de Hogeschool Brabant kunnen op 4 januari op vertoon van hun collegekaart gratis deelnemen aan een rondleiding door de kunstenaar op de overzichtstentoonstelling van grafisch vormgever Ben Bos. Bos exposeert zijn werk onder de titel ‘Design of a lifetime, Ben Bos, 50 jaar grafisch ontwerpen’ in De Beyerd, centrum voor beeldende kunst in Breda.
Eerder berichtten wij ten onrechte dat ook de toegang voor studenten gratis is. Dat is echter, zoals gewoonlijk, alleen het geval indien men over een museumjaarkaart beschikt.

Bos is specialist op het gebied van visuele bedrijfscommunicatie. Hij ontwierp diverse huisstijlen, gaf vorm aan affiches, bedrijfsbladen, allerlei huisorganen en postzegels. Zijn ontwerpen kenmerken zich door eenvoud, transparantie, functionaliteit en effectiviteit.

Tegelijkertijd is een expositie te zien van de overleden filmer/fotograaf Van der Elsken onder de titel ‘Eye Love You’. Getoond worden foto’s, films, dia’s en video’s te zien uit de periode1949-1990.

De exposities lopen van 26 november tot en met 7 januari. Openingstijden De Beyerd: dinsdag tot en met vrijdag 10-17 uur, zaterdag, zondag 13-17 uur. Maandag, 25 december en 1 januari gesloten.
Toegang 6 gulden. Op vertoon van museumjaarkaart gratis toegang. (FG/RL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?