Terug naar overzicht

P&O krijgt personeelspagina in Impuls

Vanaf vandaag zal de Dienst P&O in iedere papieren editie van Impuls een halve tot een hele pagina vullen met informatie voor medewerkers. P&O wil in het kader van ‘goed werkgeverschap’ de communicatie met het personeel verbeteren. Het experiment loopt voorlopig tot de zomervakantie, waarna een evaluatie moet uitwijzen of de pagina wordt voortgezet, en of aanpassingen nodig zijn.
De personeelspagina valt niet onder de journalistieke verantwoordelijkheid van de Impuls-redactie, maar is geheel voor rekening van P&O. Eindverantwoordelijke is Teun van Beusekom, hoofd P&O. De uitvoering is in handen van een redactiecommissie bestaande uit medewerkers van de Dienst P&O en de afdeling pr & voorlichting.
De redactie van Impuls biedt in het kader van de mededelingenfunctie van de hogeschoolkrant graag ruimte aan het initiatief. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?