Terug naar overzicht

Ferry van Dorst vertrekt bij FTN

Ferry van Dorst, directeur Bedrijfsvoering van de Faculteit Techniek & Natuur (FTN), legt per 1 oktober zijn functie neer. Van Dorst zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. ‘Ik ben niet iemand die lang op dezelfde plek kan zitten.’ Hij treedt als interim-manager in dienst bij Bestuur & Managent Consultants (BMC) in Leusden.
De directeur, met in zijn portefeuille organisatie-ontwikkeling, ICT, kwaliteitszorg, financiën en marketing, werd in oktober 1999 aangesteld om de bedrijfsvoering van de FTN gezond te maken. ‘De problemen die de FTN twee jaar geleden kende, zijn voor een belangrijk deel opgelost. Het was geen beheersbare organisatie, nu voor een groot deel wel’, zegt Van Dorst.
Over de opvolging van Van Dorst bestaat nog onduidelijkheid. Het is niet bekend of en door wie per 1 oktober de functie van directeur Bedrijfsvoering wordt ingevuld. (RL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?