Terug naar overzicht

HBO Intro Festival met Huub Hangop

Het HBO Intro Festival, georganiseerd door de Hogeschool Brabant en de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer (NHTV), haalt op donderdag 23 augustus een oudgediende clown uit de kast. Huub Hangop zal in het Inslag Sportcentrum in Breda zijn salvo aan feestnummers afvuren op ongeveer 2500 eerstejaarsstudenten. Het festival is voor de studenten een eerste kennismaking met de studentenstad Breda. De informatieve rol op deze avond wordt vertolkt door bedrijven en instellingen uit Breda. Een DJ, akoestische bandjes en straatartiesten completeren het feest. De studenten kunnen deelnemen aan activiteiten als paintball, een Yorin sms-party en het laten zetten van hennatatoeages.
Het festival begint om 17.00 uur en duurt tot 21.00 uur. (RL)

www.hsbrabant.nl/hbo-intro

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?