Terug naar overzicht

Mischa Keijser tweede bij Zilveren Camera

Mischa Keijser, fotograaf van onder meer Skoop en Impuls, heeft een tweede prijs gewonnen in het kader van de Zilveren Camera. Voor de categorie documentaire series leverde hij een reeks kleurenfoto’s in over het thema ‘natuur in Nederland’. De foto’s laten opvallende confrontaties in de ruimtelijke omgeving zien tussen natuurelementen en producten van de technische vooruitgang, zoals snelwegen, verkeer en straatmeubilair. Keijser is afgestudeerd aan de Academie St. Joost in Breda.
De Zilveren Camera is de belangrijkste Nederlandse vakwedstrijd voor fotojournalistiek. Behalve die gelijknamige hoofdprijs worden drie bijzondere prijzen uitgeloofd en prijzen voor achttien categorieën. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?