Terug naar overzicht

Studium Generale over imago Tilburg

Studium Generale van de KUB houdt donderdag 21 februari een debat over het imago van Tilburg en eventuele verbeteringen daarvan. De gemeente Tilburg profileert zich al enkele jaren als moderne industriestad, maar probeert dat beeld wat te nuanceren. Een aantal studie- en studentenverenigingen in Tilburg hebben meegewerkt aan de inhoud van het debat. Vertegenwoordigers van deze verenigingen poneren enkele stellingen over het imago van hun stad en gaan met elkaar in discussie.
Voorzitter van het debat is Ward Deckers, programmamaker bij Omroep Brabant. Burgemeester Johan Stekelenburg verzorgt de inleiding en jureert tijdens het debat.
De toegang is gratis en heeft plaats in zaal YZ1 van de KUB. De bijeenkomst is van 16.00 uur tot 17.30 uur. (RL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?