Terug naar overzicht

Website lag hele week plat door megastoring Hogeschool Brabant

De hele vorige week was deze website uit de lucht als gevolg van een gigantische crash van het computernetwerk van de Hogeschool Brabant. De website maakt gebruik van een van de servers van de hogeschool in Breda.
Het netwerk klapte er de vrijdagavond voorafgaand aan carnaval uit. Pas maandag werd de storing ontdekt. Pogingen om de systemen weer aan de praat te krijgen leidden aanvankelijk tot een nog grotere ravage.
In de loop van vandaag, meer dan een week na de uitval, werd deze website weer bereikbaar. Andere delen van het netwerk functioneren nog altijd niet of mondjesmaat.
De nieuwsvoorziening kan pas nu worden hervat omdat ook de redactie de site niet meer kon bereiken. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?