Terug naar overzicht

Digitale schaduwverkiezingen Academie voor ICT & Management

Hebben de AIM-studenten ‘er zin an’, maken ze een rigoureuze wending naar links of blijven ze vertrouwd op de partij van Jip en Janneke stemmen?
Studenten van de Academie voor ICT & Management (AIM) in Breda mogen op 14 mei, één dag voor de landelijke verkiezingen, op de website van de AIM opnieuw hun stem uitbrengen. In navolging van de lokale schaduwverkiezingen, waar de VVD als grote winnaar uit de bus kwam, kunnen studenten een digitaal kruisje zetten bij hun favoriete landelijke partij. De volgende dag wordt de uitslag bekendgemaakt. In grafieken en tabellen krijgen de studenten te zien hoeveel stemmen de verschillende partijen hebben behaald.
Aan de schaduwverkiezingen op 5 maart deden 163 studenten mee. (RL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?