Terug naar overzicht

Symposium ‘Islam in de zorg’

De opleiding Verpleegkunde organiseert op 14 mei in Breda een symposium met als thema ‘Islam in de zorg’.
Een bont gezelschap zal zich buigen over de vraag hoe de verpleegkundige zorg er in de toekomst uitziet bij cliënten met een Islamitische achtergrond.
De gastsprekers zijn imam Wahid van Bommel van het Westeind Ziekenhuis in Den Haag, docent Social Work Azghari, gezondheidsvoorlichter Tzoek van de GGD, psychiater Altrecht van het Psychiatrisch Ziekenhuis Utrecht en student Verpleegkunde Gaoui.
Na een korte presentatie gaan zij in discussie met het publiek. Het symposium op de locatie aan de Verbeetenstraat wordt geleid door Anita Heijltjes, opleidingshoofd Verpleegkunde. Het symposium duurt van 19.00 tot 21.00 uur. (RL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?