Terug naar overzicht

Achtste poëziefestival kunstacademie Den Bosch

De afdeling Visuele Communicatie van de Akademie voor Kunst en Vormgeving in ’s-Hertogenbosch houdt op 30 mei voor de achtste maal het poëziefestival. Dit jaar staat het evenement vooral in het teken van klassieke muziek.
Studenten uit het tweede en derde jaar hebben uiteenlopende muziekstukken voorzien van beelden. In 17 videoclips wordt de muziekgeschiedenis doorkruist, van Johan Sebastian Bach tot John Cage. Naast deze clips worden twee geluidloze experimentele films geprojecteerd, waarop de jazzmuzikanten Tony Overwater en Joshua Samson live zullen improviseren. DJ Sietse Meier sluit de avond af met een optreden.De presentatie van het festival is in handen van Bernard Hulsman, publicist en redacteur van het NRC-Handelsblad.
Het festival heeft plaats in het academiegebouw aan de Onderwijsboulevard 256, aanvang 19.30 uur. Kaarten voor het evenement kosten drie euro en zijn vanaf 14 mei bij de servicebalie van de Akademie te verkrijgen. (DvB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?