Terug naar overzicht

Beperkte inschrijving Tilburgse introductie

Eerstejaars die in Tilburg gaan studeren moeten tijdig inschrijven om te kunnen deelnemen aan de introductieweek van 19 tot 23 augustus. Aan de ‘TIK-week’, georganiseerd door de Tilburgse Introductiecommissie, mogen dit jaar maar 1700 eerstejaars meedoen.
Vorig jaar werd voor het eerst een maximum aan het aantal deelnemers gesteld; dit om een verantwoord verloop mogelijk te maken. 2000 eerstejaars werden toegelaten. Uiteindelijk schreven zich maar 1650 eerstejaars in. De verwerking van dat aantal leverde toch al dusdanig veel problemen op dat de limiet nu op 1700 is gesteld.
Inschrijven kan alleen via de website van de TIK (http://stuwww.kub.nl/tik ) aan de hand van het introductieboekje dat iedere eerstejaars in Tilburg krijgt toegezonden. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?