Terug naar overzicht

Sleutjes en Visé winnen scriptieprijs CE, Sack en Vos bij IBL

Manoes Sleutjes en Ellen Visé, vierdejaars studenten Commerciële Economie (CE) uit Den Bosch, hebben met hun afstudeerwerkstuk ‘Category management; wat zijn de category-plannen voor Brocacef?’ de CE-scriptieprijs gewonnen. Marijke Sack en AnneMarie Vos viel de eer te beurt bij de Bossche opleiding International Business and Languages (IBL) met de scriptie ‘Regeren is vooruitzien; commercieel businessplan Vos Bulk Logistics’.

De prijzen zijn gisteravond tijdens de diploma-uitreiking bekendgemaakt. Het prijzengeld bedraagt vijfhonderd euro per koppel.
De jury meldt over de scriptie van Sleutjes en Visé dat het sterk theoretisch, systematisch en heel praktisch van aard is. ‘Met name de onderbouwing van de gemaakte keuzes, gecombineerd met het praktijkgehalte van de aanbevelingen heeft voor de jury de doorslag gegeven.’
Over het werkstuk van Sack en Vos schrijft de jury dat het duo in vijf maanden niet alleen de markt van mineralen, plastics en zetmelen in kaart heeft gebracht, maar dat zij daarnaast een concurrentieanalyse hebben uitgevoerd met ‘duidelijk onderbouwde conclusies en aanbevelingen’. Marijke Sack is inmiddels bij het bedrijf in dienst getreden. (GR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?