Terug naar overzicht

Directeur Schwiebert eervol gepensioneerd

Het ontslag dat de Raad van Bestuur heeft verleend aan HEAO-directeur Ron Schwiebert is in de vorm gegoten van een eervol ontslag wegens fpu (regeling flexibele pensionering). Dat verklaart Schwiebert in reactie op de berichtgeving op deze site. Als het ontslag niet eervol zou zijn geweest zou hij zich er beslist tegen hebben verzet, zo laat hij weten.
Hij benadrukt dat het ontslag los staat van de hbo-fraude. Ook verklaart hij dat hem niets te verwijten valt met betrekking tot een heimelijk aandeelhouderschap van het in opspraak geraakte bedrijf O&O, zoals wij schreven. ‘De cao stond een dergelijk aandeelhouderschap niet in de weg’, meent hij.
Volgens Schwiebert was hij al van plan met fpu te gaan in september 2002. Nu zal dat, om ’technische’ redenen, gebeuren in januari 2003. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?