Terug naar overzicht

Last Minute naar Kunstakademie

Iedereen die nog komend schooljaar wil beginnen met een studie aan de Kunstakademie heeft hiervoor donderdag 22 augustus de kans. De Akademie voor Kunst en Vormgeving in ‘s-Hertogenbosch heeft dan een Last Minute Selectieonderzoek.
De selectiecommissie houdt spreekuur van 10.00 tot 14.00 uur in het gebouw van de Kunstacademie aan de Onderwijsboulevard 256. Voor de selectie is een portfolio nodig. Hierin moet een selectie van het werk van de laatste twee jaar zitten. Dat kan twee- maar ook driedimensionaal werk zijn. Belangrijk is dat de commissie inzicht krijgt in het proces dat aan het werk ten grondslag ligt. Daarom moeten er bijvoorbeeld ook schetsen en krabbels worden meegebracht. Na een gesprek en het bekijken van het werk beslist de commissie direct of de kunstenaar-in-spé wel of niet toegelaten wordt.
De deelname aan het selectieonderzoek kost 25 euro. Dit bedrag moet vooraf worden voldaan aan de servicebalie van de Kunstakademie.(KvdL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?