Terug naar overzicht

Gezamenlijk feest kunstacademies

De Bossche en de Bredase kunstacademies gaan samen een feest geven. Het feest vindt 20 februari plaats in de kunstacademie in Den Bosch.

Initiatiefnemer Koen Dijkman, student aan de kunstacademie in Den Bosch: ‘De Bredase en Bossche kunstacademies zijn eigenlijk één, maar daar merken studenten nog weinig van. Dit feest is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. We hopen daarmee wat meer saamhorigheid te krijgen.’
De feestcommissie bestaat uit zowel Bossche als Bredase studenten. Het precieze programma is nog niet bekend. ‘We willen tijdens het feest werk van studenten laten zien, zoals filmpjes en dia’s. We zijn nog op zoek naar leuke bands.’
De organisatie verwacht dat dit gezamenlijke kunstacademiefeest een traditie wordt en dat het om en om in Den Bosch en Breda wordt gehouden. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?