Terug naar overzicht

LSVb organiseert politiek debat

Bewindslieden van het ministerie van OC&W en onderwijswoordvoerders in de Tweede Kamer gaan op dinsdag 14 januari in Utrecht met elkaar in debat over het hoger-onderwijsbeleid. Organisator is de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb).
Volgens een persbericht zullen staatssecretaris Annette Nijs (VVD) en minister Maria Van der Hoeven (CDA) ‘waarschijnlijk’ komen. Toezeggingen zijn binnen van de kamerleden Harry van Bommel (SP), Kees Vendrik (GroenLinks), Maria te Hamer (PvdA) en Ciska Joldersma (CDA).
Thema is de publieke verantwoordelijkheid van de overheid voor het hoger onderwijs. Tijd: dinsdag 14 januari, 19.30 uur tot 21.30 uur. Plaats Academiegebouw Utrecht (bij de Dom). De happening wordt omlijst door cabaret van Kim Goedegebuuren en Renate Reijnders en een afsluitende borrel. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?