Terug naar overzicht

Ratelband weer te gast op Hogeschool Brabant

Communicatietrainer Emile Ratelband zal voor de tweede keer binnen een maand deelnemen aan een debat op de Hogeschool Brabant. Winny de Jong van de Conservatieven.nl en de nummer 3 van de LPF, Margot Kranenveldt, zullen ook aanwezig zijn.
Het debat over de actuele ontwikkelingen in het hoger onderwijs wordt georganiseerd door vierdejaarsstudenten van de opleiding Bedrijfseconomie. Zij hebben Ratelband en de Jong uitgenodigd vanwege hun ‘vernieuwende’ en ‘afwijkende’ ideeën over het Hoger Onderwijs. Kranenveldt is met plaats drie de hoogst geplaatste vrouw op de kieslijst van de LPF. Zij is gespecialiseerd in onderwijszaken. De organisatoren zijn nog in overleg met andere politieke partijen waaronder de VVD en D66.
Ratelbands partij doet mee aan de verkiezingen, maar dan wel met een naamloze lijst. De naam ‘LijstRatelband.nl’ had al in oktober moeten zijn geregistreerd. Ratelband krijgt nu de blanco lijst 16, met zijn naam op nummer één. Volgens de peilingen maken de Conservatieven.nl en Lijst 16 vrij weinig kans om een zetel te bemachtigen. Margot Kranenveldt (LPF) heeft wel een reële kans om in de Kamer te komen.
Ratelband was 20 december jongstleden ook al te gast op de Hogeschool Brabant. Hij was toen uitgenodigd voor een discussie over ict en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daar kon Ratelband zijn ei niet kwijt over zijn lijst en zijn programma. Aanstaande vrijdag krijgt hij die kans wel, want het debat zal gaan over de partijvisies op het gebied van het hoger onderwijs.
De discussie zal plaatsvinden op 10 januari en begint om 12 uur in de aula van de Hogeschool Brabant aan de Hogeschoollaan te Breda. (WvB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?