Terug naar overzicht

Etten-Leurse studenten verkennen school in Breda

De studenten aan de Faculteit Techniek & Natuur (FTN) krijgen donderdag 27 maart een rondleiding op de nieuwe locatie in Breda.
Per 1 september verhuist het labonderwijs naar de Lovensdijkstraat. Voor die tijd worden de studenten in de gelegenheid gesteld een kijkje te nemen in Breda. Eerst krijgt het studentenplatform, bestaande uit twintig groepsvertegenwoordigers een rondleiding. Daarna mag het platform in een vergadering commentaar, kritiek, maar ook wensen en ideeën spuien. Om drie uur ’s middags gaan de groepsvertegenwoordigers nog eens met de achterban een ronde door het gebouw maken. Na afloop is er een borrel in de soos van Virgo, de Bredase studentenvereniging van de FTN. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?