Terug naar overzicht

Huurwoningen aangeboden op internet

Zoek je woonruimte in Breda? Vanaf maandag 17 februari gaat dat een stuk makkelijker. Dan gaan de drie Bredase woningcorporaties Singelveste, Wonen Breda en Laurentius hun huurwoningen aanbieden en toewijzen via de website www.woonloketbreda.nl.
Woningzoekenden kunnen zich op de website inschrijven bij een van de drie woningcorporaties en daar hun wensen kenbaar maken. Ze kunnen kiezen wat voor type woning ze willen en in welke straat ze willen wonen.
Op www.woonloketbreda.nl is van elke huurwoning die door de corporaties wordt aangeboden te zien waar deze zich bevindt, hoe groot de woning is, wat de gemiddelde huurprijs per maand is en hoe lang een woningzoekende erop moet wachten. Op het moment dat er een woning vrijkomt biedt de corporatie deze aan aan diegene die het langste ingeschreven staat. Woningzoekenden kunnen bekijken hoe lang iemand heeft moeten wachten voordat hij een woning toegewezen heeft gekregen. (SW)

Woonloket

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?